Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=q9WgZd15EH4 jag läser


Drömmen

Fastnar i en tår
ditt öga,

vi är nya
levande,

ser ditt hjärta blöda sant i natten

du är poesi




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-20 20:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
enkelt och fint
2010-01-21

  LenaJohansson VIP
fin
2010-01-21

  Baystream
Denna tilltalar mig...
2010-01-20

  poetryGirl
bra
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth