Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning(coprigth Peter Markurth)


Skriva tiden ren

Skriva tiden ren
i dina ögon

vilar mitt hjärta

natt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 273 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-20 21:50



Bookmark and Share


  poetryGirl
du kan väl sätta in några på siten?
2010-01-21

  arja savela
Målningen är som en spegel av människan. Du skulle kunna ha den ihop med typ: ett gott öga-ett ont öga, en tanke som väcktes hos mig. fint när tankar föds av ditt verk!
2010-01-21

  peter markurth
ja det är mina målningar
2010-01-21

  SeXara
Du som e konstären?
2010-01-21

  LenaJohansson VIP
mkt fint
2010-01-21

  Yrre VIP
Mycket fint, kärleksfullt.
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth