Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
citat ur Aprilhäxan av Majgull Axelsson


ett litet klokord 31


"Bitterheten är en följdsjukdom.

Den drabbar den som inte får sörja färdigt.

Det är enklare med problem, de kan åtgärdas,

men sorgen måste genomlevas."




Fri vers av Marreb
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-20 22:04



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Det är såå sant! Sorgen ska man inte trycka ner
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb