Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning(coprigth Peter Markurth)


spiller mina ord på papper

Nyanserad gryning
genomskådad,

ser er fly morden
en ren kärlek

spiller mina ord på papper

såg en vår i dina ögon då




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-21 09:21



Bookmark and Share


  blaite
schysst tavla och rubriken klockren..
2010-01-21

  kärleks ängel
vacker!!
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth