Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd målning(coprigth Peter Markurth)


Min kärlek brinner ju

Min kärlek är av eld
förtär sakta dina tankar.

visar ditt begär
ser drömmarna i ett mikroskop,

rostiga tankar utan frihet
stinkande av cyklon b,

skälet är ju inget
döden,

likvakan
ge fan i mina innersta känslor,

sliter smärtan ur mitt mörker
tvingar mig att älska,

i evigheten möts vi i en kyss











Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-21 13:54



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Bra! Gillar framför allt: "Sliter smärtan ur mitt mörker, tvingar mig att älska".
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth