Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underskattat språk


Det finns inget utåt som är tyst

Men som kan säga så mycket


Ögat …

De kan visa och beröra och skapa

Dölja likt visa

Värme, kyla
Kärlek, hat


Ögat kan vara något att drömma sig in i

Men även förvandlas till mardröm


Svarta av ilskan
Blanka av sorgen
Droppar av smärta

Lysande av lyckan







Fri vers av Broder Jakob
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob