Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning(coprigth Peter Markurth)


Hon skriker

Hon skriker
fruktan talar,

skär bort verklighet ur sagors poesi

leker med min dynamit




Fri vers av peter markurth
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-21 19:23



Bookmark and Share


    Ken Cassel
skär bort verkligheten ur sagornas poesi hade jag velat att det stod
Bra Peter!

Mvh
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth