Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MISSFÖRSTÅ EJ DENNA! Färdigställd


Sieg heil

Du mördar sanningen
lyd för fan,

stå i leden
fall ned då skotten viner,

im the fuhrer
pissa på dig,

lyd
satans svin,

ni äro förkastliga
djur,

kadaver i mina drömmar

jag skrattar åt min ynkedom
men jag ensam slog tillbaka med en jävlar penna,

sieg heil
dra åt helvete,

snart flyter blodet i världens trauma









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-21 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth