Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=PgN1n8yHHzs jag läser en antinazistisk kärleksdikt


sorg

gråter smärta i ditt hopp
ren vetskap stör,

de fastklistrade tårarna
grunden rämnar,

styr utåt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-22 10:10



Bookmark and Share


  Baystream
vackert och starkt på samma gång
2010-01-22

    glasa VIP
stark
berörande text


(men förstår inte
kommatecknena)

slutraden
känns
som
målinriktning o om livsbeslut
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth