Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig


Den lilla kärleken fick mig att tro på livets begränsningar
då hennes själ sov kysste jag varsamt hennes tankar,

måhända bor hon redan i mitt hjärta
evigt besjungen utav min beröring


väntar på soluppgången i din närhet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-22 19:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2010-01-23

  Ola Rydberg
Snyggt speciellt slutet
2010-01-22

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker!
2010-01-22

  poetryGirl
mycket bra....
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth