Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri (coprigth Peter Markurth)


stick


Tiggare
ni lever än,

spadar fyllda av ljus
begraver sorger under eoner av skadade tårar,

sittande i vila utgör ni inget hot
men kärleken ger du fan i,

har krossat tillräckligt av mina drömmar med visioner av synskador ni förvärvat av att leva i denna nedpissade kulturs yttersta gärningars poesi


satans mördare,
vi är beväpnade,

trodde ni att vi var dumma




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-22 20:46



Bookmark and Share


  poetryGirl
http://www.ashtarcommandcrew.net/video/charlie-chaplin-speaks

2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth