Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag först såg dig

jag kysste tanken på din själ ren
du såg min smärta utanför all vedertagen dekadens,

varet letade sig genom en blodförgiftning
trots detta älskade du,

kved ej
ens då smärtan voro outhärdlig,

min flicka utav guld
sliten mellan två världar,

kärlekens och din egen
plågat,sött anletsdrag visar kyssen du gav den första kvällen,

då vi var tvugna att smyga med vår kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-22 22:10



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt fint
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth