Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sliter hjärtat ur en själ

Vi sliter hjärtat ur en själ
serverar ångesten du bar inatt,

vi såg dig gråta ensam
övergiven nära döden,

ville veta alla sanningar
din röda kärlek,

mina ärr bestod
monsternätter,

blint hjärta visar
all din kärlek,

brinnande
all jävlar ångest,

min lilla flicka
nattens drottning,

själens spegel
vi älskade en gryning sann inatt,

i dina drömmar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-23 00:03



Bookmark and Share


    Michael Lilja
Jag har inget svårt att du ändrar tempus eftersom du har temperatur
2010-01-23

  LenaJohansson VIP
fint...
2010-01-23

  lodjuret/seglare VIP
jag har förstås svårt för att du ändrar tempus, utöver att jag är mer orolig när jag läser så fragmentariskt framställd text än om den varit något mer bildlik (exempel på hur omväxlande tempus kan framstå)
2010-01-23

    christie
MÅNGA TANKAR VIRVLAR FÖRBI NÄR MAN LÄSER DENNA TEXT
2010-01-23

  Katinka VIP
Mycket vackert och stämningsfull dikt.
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth