Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning (coprigth Peter Markurth)


Dagens ljus

samanslingrade
kysser jag

dina läppar


älskar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-23 10:57



Bookmark and Share


  poetryGirl
fin poesi
fin bild
2010-01-23

  mare VIP
Bra...snygg bild..
2010-01-23

  walborg
Varmt och starkt, och fint till bilden.
2010-01-23

  LenaJohansson VIP
mysigt...
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth