Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning (coprigth Peter Markurth)


Kylan fryser

Kyla
se mitt ansikte,

pupiller som nålspetsar tränger in i dina tankar
ropar kärlek,

ser hat
känner främlingen i dina vener,

vet att jag är oumbärlig
kysser dina drömmar adjö,

biter av dig huvudet
gråter i din kärlek,

patetiska åtbörder
hjältemod och sagor i en stämning du dirigerar utan egen valfrihet,
ty ditt fria val dog under min duell med tsaren av ryssland

nu återstår bara saknad







Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-23 21:01



Bookmark and Share


    Ken Cassel
God morgon Peter
Har du målat den där bilden?
Den är ju riktigt bra ju
Gillas
Peter!
Du är en sann konstnär med många strängar på din lyra må jag säga
Du skriver mycket och så målar du!
Så en stor eloge till dig

Mvh...Ken
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth