Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagets upplösning


ljuv kärlek viskar i mitt öra,
vill du vara min för evigt

följer min älskade de sista stegen in i hennes hjärta och brinner




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-23 22:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar...
2010-01-24

  Gawain
Heliga eld så hett, och ömt på samma delikata gång. Balansgång på tunn lina. Mycket snyggt!
2010-01-24

    Michael Lilja
så är kärlek
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth