Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över

till småtimmarnas toner
som allt som oftast går i baktakt
är det påfallande svårt att låta bli
att göra saker man sagt åt sig själv
att verkligen inte göra

som att kontakta honom
han som äger min fokus
han som är märkbart avlägsen till min förtret

eller, att kontakta honom
han den olyckligt kära
där ansvaret är mitt att bibehålla tystnad

eller, att kontakta någon
och istället öva på sin karaktär
jag är verkligen dålig på att sova ensam

och mina öron ömmar av hörlurarna
jag använder för att lyssna mig igenom natten
timmar, månader i rad, på en enda natt
varje, varje natt, jag har tappat räkningen
samlar istället på dansklipp från youtube och

väntar

på att den här fasen
bara ska gå över




Fri vers av Fonssagrives
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-24 01:59



Bookmark and Share


    Deckard
Att vara kär är helt klart ett bipolärt psykotiskt tillstånd.

Och alldeles, alldeles underbart.
2010-01-26

  Tenshinhan
Vacker
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fonssagrives
Fonssagrives