Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(om då man var 17 år) tänkte på min ungdom inatt


En ung man 1987

Vrålande motor 9000 varv
motorvägen krymper,

cant take it anymore
ikväll är vi soldater,

slår in skallar
tänder krossas,

möt oss inatt
höga på ungdom,

hat
rohypnol och sprit,

doften av skinnstället,
sommarvärmen,

adrenalinet
hatet,

vi är unga
metallica ekar i natten,

vem vinner figthen
nobody can stop us tonigth,

were eavil
just kids,

preperad to figth,
hate,

kill kill kill,
döden på skånes gator

sparkarna i natten
blodet,

tabletter
amfetamin,

långt hår i vinden
friheten hägrar,

vi försökte kämpa




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-24 11:54



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ikväll så är vi soldater
Upproriska!
Bra Peter!

mvh
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth