Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd version


En älskad flickas självmord

skiss...




I mitt sinne lever du ännu
mjuka beröringar av eld skriker ut min saknad,

eoner av tid skiljer våra tankar
ruttnande drömmar,

hat
kyssar vi delat i fjärran,


Horisonten är röd av skam, ser du bortom tiden
var ligger din kropp begravd,

När glömde du hata - se mitt helvete
vem i helvete stack en 45a mot ditt huvud och tryckte av,

lämnade mig i en blodpöl
apatiskt stirrande

i mörkret
efter

ingenting
jag älskade dig för satan,

du skulle inte dö

lilla gumman




Fri vers av peter markurth
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-24 16:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2010-01-24

  DerMond
Så starkt, berör verkligen.
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth