Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning (coprigt Peter Markurth)


Då hjärtat föll en tår nära

Varaktiga bränder i ditt hjärta skrev en sång av tystnaden
då hjärtat föll en tår nära,

diamantsömnen i en fager kärlek varar evig
famlar blint,

jag väntar i ditt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-24 19:10



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin
2010-01-25

    ej medlem längre
Jättefin tycker jag!
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth