Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade vänner, ni är speciella.


Färgklick på betonggolv

Av slumpen kom vi till världen och av slumpen
hamnade vi där vi är nu
men vi är färgen på betonggolvet
den där fläcken som lyser upp mer än man kan ana

jag säger bara snälla
fortsätt att dansa
fortsätt din dans genom livet på DIN egen väg

Stirra in i väggen
Sjung ut all din fantasi till tegelväggar i korridorer
dansa till bussen
älska att stå ute på perrongen i det kalla regnet

fortsätt vara så underbart annorlunda

för vi har ingen norm
inte vi
men ändå vaknar vi tillsammans
i en stor säng och solen skiner på oss där
för att Gud älskar oss
oavsett.




Fri vers av Karin E
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-24 19:59



Bookmark and Share


  intelikabra
Älskar första stycket.
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E