Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att städa ut sitt hjärta

sanningssjäl
härjar med vår sinnesfrid,

som att städa ut sitt hjärta
äro själva livet,

som att sova med sin egen död
trygghet är ju öde,

våran ångest klingade ej alls barmhärtigt i den kalla natten
ty ingen såg,

hörde ,

våra svek och lögner




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 06:32



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra..
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth