Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten äro stål i dina drömmar

Natten äro stål i dina drömmar
var det värt att veta,

narrades att söka
livet ut,

vad är värt att veta
kunskap,

jag är alkemist nu
blandar guld av sanningarna i ditt hår,

de ljusa
långa,

bländande svallet utav evig hunger
känslan av det sannas närvaro,

grymhet
obärbara ljus i morgonskötets blomma,

sanningen är stum i andras öron
att veta är att tiga,

vi är poesi

en kyss av smärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-25 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth