Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra drömmar ljuger vitt

Morgon
anfräter min saknad,

mitt vansinne brinner
universums själviskhet,

inga svar i rymden
ekon av en gårdag tystnar sakta,

gårdagens tårar
dagens ljus förråder,

avgjort öde
berusad ser jag nu,

alla våra tankar ruttna under solen
dust to dust,

problems remain
ditt sköte glittrar kallt,

en väntan utav fruktan
dånet av en ensam saknad,

dina ögon ler en tår i diset
mörknar,

stjärnbeströdda hjärtan ler
kärleken gav föga svar,

förmörkad dröm
avsluten utan sans och ditt leende i stridens hetta,

vi var evigheten nu
ty vinet börjar verka,

våra drömmar ljuger vitt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-25 07:42



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra..
2010-01-25

  LenaJohansson VIP
bra..
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth