Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke


Droppar av ord

"En droppe i havet..."
...men utan dropparna
finns inget hav...

/ A




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-25 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP