Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni vill läsa, så gör de. men ni måste inte.


Jag hatar pyttipanna

Rättar till matteböckerna
sådärja
nu somnar jag

vad som helst men inte mörker
inte nu inte här och jag vill
ligga med dig
i min säng under täcket och aldrig någonsin gå upp
för det är mörkt

Och andra sekunden är jag awsome rockstjärna
ostressad, harmonisk, kompetent och vågar

men två minuter
sen är det dregel i dem där böckerna som det borde stå
korrekta uppställda tal i
med bara ett endaste svar

ett svar

fattar inte världen hur det är
det finns inte ett enda jävla svar
och mina svar är rätt
men inte dem som ni vill ha

och jag kan revolutionera hur mycket som helst
färga håret rött springa ut i mörkret
måla om väggarna och säga att du är ful
sälja mig som en osäker wanna-be på Bilddagboken eller varför
inte skära mig i armarna

men jag gör inte sånt

jag skriver om hur mycket jag hatar pyttipanna i stället

och privat tandvård.




Fri vers av Karin E
Läst 397 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-25 19:10



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Pyttipanna är inget för mig heller, men det är däremot din text - vilken berättelse du bjuder på - högst intressant och bra skriven!
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E