Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon!

God morgon!
Vad vacker du är!
Har du drömt något vackert?
Vad varm och skön du är!
Hallå där! Kan du kittla mig på ryggen?

Naken ända in i själen är jag.
Precis så som jag vill vara, här med dig.
Jag nyper mig i skinnet.
Å, om jag ändå kunde somna om och vakna till lukten av nybryggt kaffe,
rostat bröd och brända tändstickor!

Min kropp är i harmoni med mitt jag
och mitt jag är i harmoni med dig.
Hej du!
Hej, hej! Kom och andas med mig!
Andas lugn och skratt.
Andas framtid!
Andas samtid!
Andas i lugn och ro in den luft som jag andas ut.
Svep mig!
Töm mig och fyll mig på nytt med ditt ljus.
Sänd ut det, bara!
Och betrakta sedan stolt strålarnas färd mot himlen
i mina ögon.




Fri vers av Ki
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-10-28 22:54



Bookmark and Share


  Frida E
Det här kändes lite som en feel-good text som fick en att le aningen över dina härliga ordval och "konversationer". Ska ta och läsa lite mer av dig tror ja:P
2005-11-13

  Osram
En fin dikt som andas hopp o förtröstan... och kärlek
Får känslan av lugn o meditation.
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki