Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodomlopp

 

Dina ord
lever nu
Leker tafatt
Rödrosigt
varmlustigt
porlar

pinglar gnista
under min hud



I nervbanor
pulserande
blodomlopp
Rusar och vibrerar
fullkomligen
penetrerar

varje livskropp
i mitt väsen



Dina ord
flödar
Marscherar
Paraderar
Skanderar
sången
inifrån och ut

och anas först
i min värme



Flyter så
flyende
farsotligt
förunderligt
I vener och artärer
I kapillärer
Faller

finner ro inunder
hjärtat



Lyfter så
viktlöst flämtande
mot förnimmelsen
av din hud


Svävar så
i suspens
betraktandes mitt liv
från ovan



Från den himmel
där dina ord snidats
och blivit


till mina




Fri vers av Ki
Läst 713 gånger
Publicerad 2006-05-31 16:54



Bookmark and Share


  Bengt VIP
stilrent klämtande av klockor i kristall!
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki