Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi tror att orden spänner över oceaner utav glömd kärlek

Vi tror att orden spänner över oceaner utav glömd
gömd kärlek,

våren ler
du sitter ned,

letar poesi med pennan
viljan styr,

vi är få inatt som drömmer eldarna förgätna,
ditt hjärta spricker sakta,

värken
tårarna,

du är ett skämt
vi skrattar båda nu,

ångesten är outhärdligt vacker denna afton
solen reflekteras i ditt hår,

du vandrar ensam




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-25 22:10



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin..
2010-01-26

  Anna*
Fint!
2010-01-25

  thyra
Gillar dina mjukare alster. Känslosamt här!
2010-01-25

  Valdemar Anders
Mycket vackert! Bra!
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth