Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tomhet

Min tomhet har taggar
Elaka, sylvassa taggar som river upp mitt inre
Och det syns mig som om såren aldrig läker
Jag har spillt för mycket tid till att söka utan att finna
Jag har mist för mycket blod för min tomhets sylvassa taggar
Och ändå fortsätter jag att söka




Fri vers av Ki
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-10-28 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki