Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The religion Of LOVE

 

  The Religion Of LOVE

 

 Taoism; LOVE Happens…

 

Hinduism; This LOVE Happened Before…

 

Confucianism; Confucius Say; LOVE Happens...

 

Buddhism; It Is Only An Illusion Of LOVE Happening…

 

Zen; What Is The Sound Of LOVE Happening…

 

Islam; If LOVE Happens, It Is The Will Of Allah…

 

Atheism; There Is No Such Thing As LOVE …

 

Agnosticism; Maybe LOVE Happens, Maybe It Does Not…

 

Protestantism; LOVE Will Happen If I Work Hard At It…

 

Catholicism; If LOVE Happens, I Deserve It…

 

Judaism; Why Does Not LOVE Always Happens To me…

 

Tele Evangelism; Send Money To Us And We Love…LOVE Happening To You…

 

Rastafarian; Let`s Make LOVE !!!




Fri vers (Spoken word/Slam) av irenecbcn
Läst 580 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 22:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus IS love.
Den som blir född på nytt och tror på Honom har evigt liv.
De som vill skapa sina egna fantasigudar är lurade.
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

irenecbcn
irenecbcn