Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måleri(coprigth Peter Markurth)


Ditt hjärta bor i mina drömmar nu

Målar dina andetag i natten
vår kärlek,

ser
det som fyller på stjärnornas lakejer,

ditt hjärta bor i mina drömmar nu




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-26 00:37



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fin...
2010-01-26

  Sofia Hansson
Fin!

Snygg målning också!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth