Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den djuriskt förledande

Hör du pojke, när så hon ligger i din bädd
naket utbredd med bedjande fuktig blick
kom ej in i rummet med skjorta på
nej, ack nej kom in så väldigt naken då
och se till att icke vara rädd

För du pojke, ser du mannen där
han som ej tillfredsställer hustrun sin
visste du att de dagar då han dricker kroppen full av vin
hon smyger över gräset till grannen Per

Hon, väl hemma hos Per, vrider och kastar sig i spasm
skrikandes Per, Per, med min kropp
så gör med den vad fan du vill

Per sig villigt böjer över hennes rygg
och viskar mjukt att hon minsann bör bestraffas
då hon allt varit riktigt stygg

Med fingrar, händer och tunga
han vant leder henne till orgasm

Så du pojke, förstår du då
att en hustru ej tillfredsställd
kan som jag icke låta sig litas på

Så du pojke, kom nu in i stugan min
för här skall eldigt älskas i en bädd
se till att ha din kropp beredd
för nu ska jag dricka ungdomen din

 

 




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 721 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-26 18:32



Bookmark and Share


  sockerspöket
Den här texten förs stadigt fram med enkla ord och en rytm, som gör att dessa logiska beskrivanden känns nästan vardagliga, trots att det finns en del rim.

Riktigt bra skrivet
2010-11-18

  Lasseman VIP
En skön, dock lite spännande och förbjuden text.. tackar för härlig läsning.. broder kram
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson