Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Kyssen

Dina sorgsna ögon dog för evigt
då du mina osagda ord förnam

av din kärlek spunnet socker,
drömmar,

av det osagda
finnes endast löven kvar

utom då ditt hjärta sover inom mina drömmar
blodet i din andedräkt,

verklig smärta
orden utav sten,

når fram
sekler av din ångest,

bortom mina tankar
sanningen är brutal igen,

du seringen hänsyn till poeten
ångest utav glaskulor,

ett men av bestående karaktär
din kärlek ler

jag fastnade i en blomma med min ångest
ty i döden möttes vi

i en kyss av smärta
i kraft av din beröring,

skapade jag gud
vad ville då mörkret i mitt sinne,

förenkla kärleken
äta hatet,

cementera alla känslor,
ordlöst krama livet ur mig,

Titta-nu är mina vener skitiga igen,

liksom min själ




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-26 22:55



Bookmark and Share


  tidensvans
Ord som känns...
2010-01-27

  LenaJohansson VIP
väldigt bra denna....
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth