Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stirrar in i eldarna du bar inatt,

Stirrar in i eldarna du bar inatt,
vi besudlar smärtan,

de förstående konstnärerna utan hjärta samlas
tavlor målas,

svetten lackar
färgen stänker runt

yrsel
vetskap,

självsäkra viner dragen vant längst drömmars poesi,
min duk förvandlar tankar till en dröm som talar sant




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-27 00:25



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra..
2010-01-27

  mare VIP
Bra...
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth