Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Jag såg dig smälta

En dag var du borta
tankesmärta,

vila
visdomar genom sekel klingar
hav av druvor,

saft av tiden
mina vänners skrik i natten,

din poesi
allt som är mig kärt liksom ett rus på fastande hjärna,

kyss mig för helvete innan tidens död
kollapser i tusental,

år av kyla
klättrande demoner i mitt eldhärjade hjärta utav silverdrömmar,

ögon som rubiner ser mina defekter utan att gråta denna vredens natt av hunger
älska mig nu till döden flicka,

och följ mig bortom dina drömmar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-27 08:17



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt vacker...
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth