Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Vansinnets gränser


Varför envisas ni med att bo i mina helveten
att pissa i mina drömmar,

stoltsera med vinröd låtsaskärlek
lycka åt de stupida,

kakor åt de stora
jag vet att du såg min själ,

och tvingades ta fentanyl för att uthärda stanken av alla defekter
repiga sanningar
har hakat upp sig,

usch och alla som älskar mig ännu
deras ångest är stor,

de möter mig i döden
en tom och kall oändlighet helt utan svar,

i dimman ropade du´sakta

efter mina kyssar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-27 14:00



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra, Peter!

Mvh
2010-01-27

  Gunnar Hilén VIP
GRYYYYM !
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth