Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet

Jag visste inget om en framtid
stinkande av skuld,

dina drömmar brann
larm,

hat
foglighet,

Allt som gjorde mig till mäniska
Vill du ha min kärlek

sade jag till döden











Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-27 18:59



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Den fick mig att vrida på mig av obehag, den kändes igen.
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth