Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill skrika, jag är galen

Jag vill bita av kedjan som fjättrar mina ben
och stirra in i solens bländande sken
Jag vill springa barfota och endast stanna
när brännmärket helt bleknat i min panna

Jag vill skalla en vägg tills min nacke knakar
tills blodet flyter och mina händer skakar
Jag vill slita av skuld och smuts med mina naglar
och sedan skratta och njuta när flisorna haglar

Jag vill springa, jag vill andas, jag vill skrika
låt dom kalla mig galen, det kvittar mig lika




Fri vers av Ilutzio
Läst 1020 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2005-10-29 02:31



Bookmark and Share


  Karin I
vilken text!
gillar speciellt den sista strofen
"Jag vill springa, jag vill andas, jag vill skrika
låt dom kalla mig galen, det kvittar mig lika"
känner igen mig, men ojoj bra text!
2005-11-20

  Frida E
det här är poesi för mig, sköna rim med
2005-11-03

  Tigerlilja|
Skitbra. Riktigt, riktigt uttrycksfull. Fantastiskt!
2005-10-29

    ej medlem längre
Bra, en fin rytm och rimmen känns inte för krystade
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ilutzio
Ilutzio