Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild(coprigth Peter Markurth)


Mer än livet

Jag såg hennes tårar
älskade det välbekanta dragen,

ty det var min utvalda
hennes hjärta låg länge i mina händer,

fyllt av hopp
styrka och vanvett.

mina känslor dansade i perferierna
en ugn av plågor ,

blod vilket runnit ned i kärleken
fördunklade vad vi såg,

men jag vet min sanning,


älska dig förevigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-27 22:58



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint..
2010-01-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
När kärleken talar
då ser vi våra
höjder och
dalar
2010-01-28

  poetryGirl
fint!
2010-01-28

  anits VIP
Vackert och mycket berörande
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth