Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela mina drömmar

Att kyssa mitt hjärta adjö
dela mina drömmar,

för att sedan fly
dö för att avlida etthundra gånger om dagen,

sorgen i min förbannade existens
hatet i dina andetag,

gissel
undangömd panik i mina tomma tankar,

tvivlet på din existens
konstanta krokier av ljus,

stenlyktor
maskerader i staden,

vad tillhörde dig
förutom mina drömmar,

kanske kyssarna vi delade




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-27 23:02



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra..
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth