Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var väntad

Tystnaden kryper som nålar under huden.
Andetagen är krystade och luften känns kvävande.
Värmen upphör och ger vika åt en bitande kyla.
Rysningar far igenom kroppen som trafik utan hastighetsbegränsningar.
Den första snöflingan faller tungt, tungt och trycker mot halsen.
En krokig arm sträcks upp i luften, vädjande med en sista gnutta hopp.
Gnistan släcks lika lätt som en låga som fastnat i ett korsdrag.
Mörkret välkomnas med ett isigt leende på läpparna.
"Du var väntad..."
Acceptans.
Sedan,
Stillhet.




Fri vers (Fri form) av Sarabrina
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 07:22



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Den som väntar på något gått väntar aldrig för länge....eller ?
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Sarabrina
Sarabrina

Mina favoriter
Din doft