Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jaget inte är

Tomheten inombords visade sitt anlete åter
glömskan hade redan hunnit gripa taget
amnesin över hur oerhört tomhet kan svida
bakom skenet av glädje och andra affekter
sedermera översköljdes jag av insikten;
att tomheten har sin vagga i
en vistelse i det som ännu ej skett
och det som har sin existens i det förgångna
det är ju inte möjligt
att finna sitt jag
där jaget omöjligt kan frodas




Fri vers (Fri form) av Sarabrina
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-26 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarabrina
Sarabrina

Mina favoriter
Din doft