Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namn

Besviken, det heter min kompis på axeln.
Förbannad heter hårfärgen jag använder.
Utmattad har jag döpt mina skor till.

Ledsen heter min vattentäta mascara.
Tokig är vad klädkollektionen heter.

Manodepressiv heter min mamma.
Arbetslös heter min pappa.
Döende heter min mormor.

Livet, hoppet och möjligheten heter jag.
Jag har tre namn, min psykade mamma tyckte det passade mig.

Oändlig, det är vad min framtid är.
Ensam heter kampen jag driver.
Styrka heter alla som stöttar mig.




Fri vers av Miskase
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanonbra skrivet!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Miskase
Miskase