Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar inför ditt lidande är oväsentliga


Mina tankar inför ditt lidande är oväsentliga
ty poeters fruktan äro sanningen,

så vilda drömmar hatet när i nattens tystnad
blickar in i dina tankar,

skjuter skallen av usas president
tar ett lager törst och kräver att du ska ära mig till döden skiljer,

deras bilder var mina sanningar
du vet,

de med de avhuggna händerna
utstuckna ögonen,

jag hatar realism
så fånigt,

kom nu min lilla gumma så lägger vi oss att sova i varandras vanmakt

där jag är gud




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-28 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth