Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kvinna


Nu söker jag
bortom livet,

bortom alla rus
bortom sanningen,

sången om min levnad
ej snyggt gjort,

kärlekens poesi
etsat i mitt hjärta,

vill att kvinnan jag nu älskar
syr ihop min själ igen,

du måste äga sanningen
snaran runt din hals får ej dras åt mer än nöden kräver,

du söker återigen mina andetag
denna natt,

mina känslor
närma dig mitt skal långsamt kvinna,

sluta såra mina nerver
hugga knivar i mina känslor,

besudla drömmarna
förlåt min ondska,

kräv min kärlek
i tusen år

kom nu min flicka

jag ska ta dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-28 15:09



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Wow, häpnar här av alla dessa vackerheter!
Tungt och talande!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth