Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens hjärta

Solens hjärta
smältande,

hjärtebranden tystar kärleken
virveldagar ser
dina ögon i mitt hjärta,

förbrila kyssar delar andetag inatt
vi älskar till ångestens dilemma,

konstant
firar din panik,
vill leva samman

eviga blommor svävar i din rymd,


regnet utav dina silvertårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-28 16:30



Bookmark and Share


  poetryGirl
så bra!
2010-01-28

  Stjärnregn
"vi älskar till ångestens dilemma"

Bra fångat! Virveldagar ett riktigt bra ord.
Applåder!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth