Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågen besinnar

Bland kärleksträden föll en tår
blandad med en tanke,

drömmar vi föraktar
det var nu hundra år du suttit i min skugga och tittat ut i rymden med en fråga tystnad,

ett stort svart hål i min själ
du känner det,

vill fylla med en kärlek
jag fyller blott med smärta,

min sanning
mitt liv,

mina tankar
ångesten,

över eran dödlighet
de plågade,

små
kan ej hjälpa er,

svarta
hatet över givet faktum,

jag är född med svarta tankar
nattmäniskan ler kyligt,

något saknas
djupa hål i själens mörker,

dina drömmar sjunger ofta kärlek
du ser mig nu,

förskräckt,
du såg en brusten tår i mina lögner och gick din väg en natt,

en evig väntan på döden




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-28 16:53



Bookmark and Share


  poetryGirl
bra
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth