Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning(coprigth Peter Markurth)


Nu vet jag


Nu ser jag,
avgrunder,

ni har ju mördat förut
med mina tankar,

förnimmer jag hatet
saknaden,

kärleken
de döda partierna i mina sanningar,

flyter bort
droppar,

ur en kanyl i natten
ensamheten varar aldrig länge,

jag har älskat oceaner utav kärlek
nedlagt alla fiender till dig,

lovat allt som brinner
kysst ditt helvete adjö,

älskat mig själv varje dag i 1000 år
aldrig glömt vem jag var på sommarängen då vi möttes,

oförstörda
under solen och förenades i ungdomens naiva tro,

nu är du ännu min
den som vet,

ser
kysser,

älskar mig till döden

förenad




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth