Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade detta i min sons rum, Publicerar som straff han är 16, (jag bröt raderna detta stod nedkladdat på en bok...(han lovade att jag fick publicera något om han var olydig, nu har så skett.....he he he....


utan titel=från pappa

Pappersdockor klingar
din ros skar mig blodig,

jag vill ta på dig,
en skog är livet kort och snubblande
vi letar efter kärlek i karga landskap

köttet ruttnar

kort saga du är
min ängel

liselott en skönhet bär




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 22:14



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Lätt att man ser vem som är far till denna son, bravo!
2010-01-28

  Sarabrina
Han är duktig, din son! :) Fint skrivet!
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth